bügelbilder.ch | Dyqani Online i Iron-On Images

Mirë se vini në dyqanin online për transferime hekuri - direkt nga prodhuesi zviceran i transferimeve digjitale hekur-në transferta. Për vitet 6, ne kemi prodhuar hekur-në transfertat, hekur-në transfertat dhe foto hekur-në transfertat. Ne jemi prodhuesi kryesor në botë i transferimeve të hekurit dhe prodhojmë për kompani të mirënjohura Hekur në logot, për veshje të korporatave ose dhurata.

Transferime të reja hekuri

Blej hekuri në patch online

Ne ofrojmë një përzgjedhje të madhe të modeleve hekuri dhe pamflete hekuri, të cilat ju mund të urdhëroni në shtëpi. Ne anije ne mbare boten!

Transferimet e hekurit po bëhen gjithnjë e më popullore, dhe për disa kohë tani është bërë një trend për të prodhuar ose personalizuar veshjet dhe aksesorët. Kjo është e mundur në mënyrën më të thjeshtë me transferimet tona të hekurit. Çdo muaj ne ofrojmë transferime të reja hekuri në ngjyra dhe forma të ndryshme, kështu që gjithmonë do të gjeni me ne motive të reja hekuri.

Qëllimi ynë është të ndërtojmë dyqanin më të madh në internet hekur-hekur në të gjithë botën. Në shumëllojshmërinë tonë do të gjeni një koleksion unik të motiveve hekurosje, të ndara në kategori të ndryshme. Ne jemi prodhuesi kryesor në botë i transferimeve të hekurit sipas kërkesës. Dëshironi tekste, shifra triko ose madje edhe hekur-në logo tuaj, thjeshtë dhe pakomplikuar vetëm në Bügelbilder.ch

Transferimet tona të hekurta janë bërë nga transferimet dixhitale, janë fletë shumë të hollë dhe kombinohen në mënyrë të përkryer me tekstil. Transferimet digjitale nuk janë të përshtatshme si arna dhe nuk duhet të ngatërrohen me transferimet e endura të hekurit.

Printoni transferimet individuale të hekurit

Transferimet tona dixhitale transferimet e hekurit nuk janë vetëm për rrobat e foshnjës! Ne ofrojmë motive hekurosje për të rinj dhe të moshuar. Etiketoni veshjet tuaja si: veshje rastësorë, veshje të kompanisë ose madje edhe veshje klubi. Ideja është pothuajse e pakufishme, me transferimet tona doganore, ju mund të krijoni këmisha tuaja për raste të tilla si dasma e martesës, ditëlindja dhe bashkëpunimi.

Bëni fotografinë, vizatimin ose logon e dëshiruar tashmë duke filluar nga copa 1., Si hekuri.

Anijet në mbarë botën e transferimeve të hekurit

Me dyqanin tonë të ri në internet, ne tani ofrojmë anijeve në mbarë botën. Një listë e hollësishme e vendeve në dispozicion mund të gjendet në seksionin tonë të ndihmës. Ne dërgojmë transferimet tona të hekurit në mbarë botën për CHF 5.-, nga CHF 20.- edhe pa pagesë!

Dyqani ynë i internetit është përkthyer në disa gjuhë, duke përdorur Google Translate API. Ne nuk pranojmë përgjegjësi për tekstet e përkthyera. Çmimet për transferimet e hekurit tregohen në Franga Zvicerane. Renditini motivet e dëshiruara për hekurosje dhe paguani në mënyrë të sigurt nëpërmjet PostFinance, PayPal ose edhe me transfertë bankare. Aktualisht ne anije ekskluzivisht kundër parapagimit. Rendi juaj i hekurt zakonisht do të arrijë brenda ditëve të punës 10 pas marrjes së pagesës suaj. Për vëllime të mëdha të rendit ose toka, mund të zgjasë pak më shumë.